Black Friday 2016, recomandari

42
0Lista:
Pentru mai multe tutoriale va asteptam si pe videotutorial.ro, acolo sunt peste 1000 de tutoriale in limba romana, o mare parte dintre ele sunt HD.

Recommended for you

42 COMMENTS

  1. Nu e bine man, la laptop tu ei orice brand dar nu e chiar asa…. de exemplu cele HP sunt produse in germania si sunt cele mai rezistente la lovituri…. iara tu ai mizat ca laptopul sa aibe 8 gb ram si ssd dar pentru un ssd de 256gb pretul il mareste sa zicem cu 500 lei dar ssd poti lua dupa, acelas de 256gb cu 350 lei, la rami la fel o placa de 8 gb e 150 lei dar la un laptop sa aibe 8gb ram ii mareste pretul cu cateva sute de lei in plus

  2. Ce zici S5 sau S6 ? Am avut S5 mi-a placut foarte mult , dar mi-a fost furat .. s6 e mai bun ca specificatii , dar nu-mi place ca nu poti schimba bateria sau sa pui un card in el ? Ce-mi recomanzi ? Cam cat zici ca o scada s6 de black friday la pret ?

  3. as vrea sa mi cumpar un monitor pt pc si nu stiu pe care sa l aleg as vrea ceva care ar ajunge (cu reducere) pe la 450 lei si am o placa video GT 730 ( as vrea cv de calitate plss help me!!!)

  4. ce parere ai despre un hp 4540 s ceva de genu cu 8 gb ram intel core i5.. 2450 m placa video amd radeon hd 7650 m 128 biti 2 gb ?

  5. atata timp cat la emag nu este nimic la vedere, aici ma refer la un grafic cu evolutia pretului….. am promovat destul prodosele vandute de ei si va spun ca asa bubuie preturile inainte de orice "reducere" nenorocita….

  6. cristi esti o figura de om zau asa tu recomanzi telefoane de care nici dracu nu a auzit de ele dar recomanzi televizoare si aparate foto si leptopuri bune si de firma, eu ori cumpar si daca este reducere si daca nu este reducere la un ssd samsung 750evo de 250gb poate era mai bun un samsung evo 850 de 250gb ca este pe nand 3 si 5 ani garantie si este un samsung ii de firma, tot iau ce m-am propus numai conteaza pretul care va fi dar cumpar de vinerea neagra ca asa este moda acuma :))

  7. Salut Cristi! Recent am trecut pe noul mediabox Horizon de la UPC. Ideea e ca am ieșit cu sunetul direct din mediabox in soundbar, prin intermediul unui cablu optic Toslink. As vrea totuși, sa ies si din televizor in soundbar cu sunet digital dar problema e ca are doar o iesire digitala optica Toslink si soundbar-ul mai are disponibil digital doar ( digital coaxial), cealaltă intrare digitala optica, fiind ocupată de mediabox. Exista vreun cablu ce are la un capat optic Toslink si la celalalt capăt Coaxial digital? Ideea e ca am si un Chromecast infipt in TV și as vrea sa am tot o iesire digitală din TV in soundbar. Mulțumesc.

  8. Românii fiind o nație neserioasă şi hoață au adaptat acest "blec fraidei " intr-o păcăleală negustorească ! Şi le merge ! Se duc oile la tăiere de bună voie, chiar dau năvală !!!!

Leave a Reply