Apple MacBook Pro 13” MLL42N/A Space Gray laptop Review

0
0Apple MacBook Pro 13” MLL42N/A Space Gray; meer informatie of bestellen? Ga dan naar

Dit is de Apple MacBook Pro 13” MLL42N/A Space Gray; een zeer compacte en stijlvolle 13” laptop waarmee je thuis én onderweg genoeg power in huis hebt om zelfs foto’s en video’s te bewerken.

Hij weegt namelijk maar 1,37 kilo en is op zijn dikste punt maar 1,49 cm, wat hem zere geschikt maakt om mee te nemen op pad en onderweg te gebruiken.

Met zijn dual core skylake i5 en 8g ram voer je niet alleen makkelijk zwaardere taken uit, maar door de 256GB SSD start hij ook nog eens razendsnel op, zodat je gemakkelijk nog even snel wat werk kan doen in bijvoorbeeld de trein.

Het scherm is een retina IPS scherm, een resolutie van 2560×1600 dat vanuit nagenoeg elke hoek uitstekende kleuren kan reproduceren, en enorm gedetailleerd is.

Hij beschikt over 2 USB C poorten, die kunnen worden gebruikt voor dataoverdracht en het opladen van je laptop. Het nadeel ervan is dan weer wel dat je er maar 2 hebt, en heb je nou meerdere apparaten of apparaten zonder die aansluiting dan zul je wel een extra converter of hub moeten aanschaffen.

Daarnaast zien we het zeer ruime Force Touch trackpad, zodat je makkelijk kan werken ondanks het compacte formaat van de laptop, maar je zou bijvoorbeeld ook een magic mouse kunnen aansluiten. Daarnaast is het toetsenbord verlicht, zodat je in elk soort omstandigheid goed kunt werken.

Hij beschikt uiteraard over bluetooth en WIFI AC, maar de 256gb SSD is in capaciteit misschien iets minder dan vergelijkbare modellen.

Werk je veel met office, vergeet dan niet office voor mac erbij aan te schaffen, want die staat er niet standaard op.

Wil je meer informatie of ‘m direct bestellen? Ga dan naar Laptopshop.nl en bestel je ‘m voor 23:59 vanavond, dan wordt ‘ie morgen gratis thuisbezorgd!

Recommended for you

Leave a Reply