ANWB Test Tesla Model X 2016

8
0De Model X is misschien wel de ultieme Tesla. De vleugeldeuren completeren het futuristische beeld van een zelfrijdende en razendsnelle reislimousine. Maar heeft de elektrische auto ook nog enig praktisch nut?

Recommended for you

8 COMMENTS

  1. Jullie hebben er toch ook wel bar weinig verstand van he… jullie weten echt niet waar jullie over praten als het op Tesla aankomt.

  2. Goede review. Bovendien doemen er steeds meer ellende verhalen op over de kwaliteit van die deuren en de sensoren. Er is zelfs een video waar maar liefst 16 vooralsnog onoplosbare kwaliteit issues met deuren, ramen, oplaad deurtje, etc. En het enige wat de fans kunnen roepen is dat je een system reset kunt doen…. Pardon? een nieuw Windows PC?

  3. Deze Tesla's zijn zeer populair bij zelfstandige km vreters, die deze auto binnen 3 jaar boekhoudkundige volledig afschrijven (het mag) waardoor de misgelopen omzet belastingen daaruit over de gemiddelde belastingbetaler wordt uitgesmeerd, daarnaast zijn bijtelling voordeel heeft, dus meer voordeel heeft dan de bedoeling was, meneer Wiebus. De belastingdienst maakt je het niet makkelijker, je rijdt in die beroepsgroep bijna gratis een Tesla …

  4. Tweede zitrij is inmiddels wel volledig omklapbaar, zie Twitter bericht hierover. Jammer dat de presentator niets zegt over een reservewiel?

  5. Wat lekker Hollands arrogant en negatief. Wat fijn om tegendraads te zijn en enkel negatieve punten op te lijsten. Wat maakt 'ie' veel lawaai, voor een elektrische wagen, toch?! Maar als puntje bij paaltje komt is er maar 1 elektrische gezinswagen die de moeite is om te kopen en dat is de Model X. Dis is des te wranger omdat in België en Nederland het fiscaal voor de meeste bedrijven het gunstiger is om met een Model X rond te rijden als met een stevige middenklasser.
    Moet ik naar motieven zoeken voor dit soort onzin van het web verdwijnt? Wat soort service levert ANWB nog aan elektrische klanten? Er kan minder stuk gaan aan die dingen… vrezen jullie massaal banenverlies?

  6. Wat is dat toch met electrische stoelen en electrische kofferdeksels etc waarbij je een jaar staat te wachten tot ze open zijn of naar voren zijn geklapt. Waardeloos gewoon. En het uiterlijk van deze auto. Gatverdamme. De model S was schitterend maar dit gedrocht?

Leave a Reply